Om Thygesen Health

Hos Thygesen-Health er vi alle optaget af vores klienters velvære. Vi gennemfører de grundigste helbredsundersøgelser, skræddersyr individuelle sundheds-, kost- og motionsforløb, og er altid til rådighed for vores klienter.

Professionelt arbejder du på at skabe resultater. Sociale arrangementer fylder godt op i din kalender. Selv om dine passioner er krævende – så bør din sundhedstilstand ikke begrænse dig. Dit helbred bør være katalysatoren til at udnytte dit fulde potentiale og hjælpe til at nå dine mål – samtidig med at du trives

Med Thygesen-Health på sidelinjen opnår du fordelene ved et fuldt helbredsoverblik. En grundig helbredsundersøgelse giver os grundlaget for sammen at finde balancen i dit liv. En personlig og skræddersyet tilgang til din sundhed er vejen til din trivsel og velvære.

Hvem er vi

Vores team

Jens Thygesen

Jens Thygesen

Jens Thygesen, cand.med og speciallæge i almen medicin. Jens Thygesen er stifter og partner i Thygesen-Health. Han er blandt Danmarks mest erfarne læger i tilbundsgående forebyggende helbredsundersøgelser.
Mogens Tangø

Mogens Tangø

Mogens Tangø, speciallæge i kardiologi og intern medicin. Mogens Tangø er tidligere overlæge på cardiologisk afdeling Rigshospitalet og foretager bl. a. cardiologiske undersøgelser hos Thygesen-Health. Han er autoriseret af Søfartsstyrelsen som dykkerlæge, og af FAA til udstedelse og fornyelse af USA medicals. Mogens er endvidere autoriseret flyvelæge af de danske luftfartsmyndigheder.

Ring til os på +45 45 80 13 31

Eller send os en besked nedenfor.